Вправи з гантелями для грудей

Вправи з гантелями для грудей

03.08.2022 Off By admin

Розмір і форма жіночих грудей зумовлені генетичними факторами, і кардинально змінити дані параметри можна лише хірургічним шляхом. Після народження дитини грудні залози збільшуються в розмірах, і підтримуючі м’язи виявляються слабкими для утримання грудей, що поважчали. Виправити цю ситуацію вам допоможуть ефективні вправи з гантелями, але заняття повинні бути регулярними та інтенсивними. Встаньте рівно, ноги поставте на ширині плечей. Руки з гантелями повинні бути опущені вздовж тулуба. Зробіть вдих і підніміть випрямлені руки із гантелями перед собою до рівня грудей. На видиху прийміть вихідне положення. Намагайтеся під час вправ не розгойдувати корпус, так як при цьому ви значно знизите навантаження на грудні м’язи. Виконайте вправу в три підходи по п’ятнадцять разів.

Стоячи на одному коліні, виставте вперед праву ногу і зігніть коліно під прямим кутом. Злегка нахиліть корпус вперед, спина повинна залишатися прямою, не горбиться. Руки з гантелями мають бути зігнуті перед грудьми. Розведіть убік руки і зведіть знову перед грудьми. Зробіть цю вправу п’ятнадцять-двадцять разів, а потім поміняйте опору на протилежну ногу.

Візьміть в руку гантель з певною вагою і зробіть вперед широкий крок – напіввипад правою ногою. Правою рукою упріться в зігнуте коліно правої ноги. Підніміть ліву руку з гантелей до рівня плечей, одночасно роблячи глибокий вдих. На видиху відведіть руку назад (якнайдалі). Те саме проробіть з протилежною рукою. Зробіть вправу по п’ятнадцять разів для кожної руки у два підходи.

Для наступної вправи вам потрібна спортивна лава. Ляжте на неї, зігніть в колінах ноги і рівномірно поставте стопи на підлогу. Візьміть гантелі по два-три кілограми і трохи зігнуті руки в ліктях відводьте за голову. Потім поверніться до початкового положення, тримаючи руки на рівні грудей. Зробіть три підходи десять разів.

Візьміть одну гантель, вагою приблизно шість кілограмів і встаньте прямо, ноги поставте на ширині плечей. Витягніть руки з гантеллю перед собою (на рівні грудей), долоні повинні дивитися нагору. На видиху зігніть руки в ліктях і, розставивши їх убік, притисніть гантель до грудей. На вдиху витягніть руки перед собою. Зробіть три підходи десять разів.

Лягти на спину, зігніть ноги в колінах, руки з гантелями розведені в сторони і знаходяться на підлозі. Зробіть вдих і схрестіть руки перед собою на рівні грудей, на видиху поверніться у вихідну позицію. Чергуйте при схрещуванні становище рук: то ліва рука зверху, то права. Виконайте вправу по двадцять разів на три підходи.