Риб’ячий жир – чудовий помічник у догляді за волоссям

Риб’ячий жир – чудовий помічник у догляді за волоссям

01.10.2023 Off By admin

Немає нічого кращого, ніж використання натуральних речовин для оздоровлення та краси. Адже вони насичені всіма корисними речовинами, вітамінами і мікроелементами, які необхідні, щоб зробити волосся густішим і здоровішим. Одним з корисних природних речовин є риб’ячий жир.

Риб’ячий жир для росту волосся
Риб’ячий жир відноситься до жирів тваринного походження і виходить з жирних порід морських риб. Це натуральний засіб використовується при серцево-судинних захворюваннях, ракових пухлинах, артриті, стресах і інших недугах. Крім того, він знайшов своє застосування в косметології.
Так, риб’ячий жир для волосся корисний завдяки своїй насиченості жирними кислотами і вітамінами D і A. Вони підвищують засвоюваність кальцію, покращують ріст і зміцнюють коріння.
Користь
Риб’ячий жир незамінний для ламкого, пересушеного, пошкодженого і тонкого волосся, що січуться на кінцях. Застосовувати його можна як всередину, так і зовні.
Користь риб’ячого жиру
Через жирні кислоти Омега-3, які містяться в препараті, він позитивно впливає на структуру волосся, роблячи його міцнішим і товстішим.
Інші дві кислоти (олеїнова і пальмітівная) зміцнюють волосся і дарують блиск і глянцевість. Вітаміни, що містяться в риб’ячому жирі, не тільки прискорюють ріст, але і захищають від випадання. Жирна кислота Омега-3 і вітаміни D і A живлять коріння і зволожують шкіру голови.
Користь риб’ячого жиру для волосся незаперечна і стає очевидною вже через пару тижнів його прийому. Локони виглядають здоровими, стають шовковистим і блискучим.
Способи застосування
Риб’ячий жир для волосся можна вживати у вигляді капсул (щодня 1-2 капсули протягом 3 місяців), додавати в живильні маски. Більшого ефекту можна досягти, виконуючи ці дії одночасно.

Існують різні маски для волосся з риб’ячим жиром, які можна вибрати залежно від виниклої проблеми, також їх можна просто чергувати.