Дієтолог розповіла про користь яєць при цукровому діабеті

Дієтолог розповіла про користь яєць при цукровому діабеті

24.03.2023 Off By admin

Фахівець із зниження ваги Піппа Кемпбелл пояснила, як яйця впливають на рівень цукру в крові.

Правильний сніданок не тільки забезпечує запас енергії на більшу частину майбутнього дня, але й нормалізує рівень цукру в крові, що надзвичайно важливо для людей, які страждають на діабет.

Дієтолог Піппа Кемпбелл розповіла, що для зниження рівня цукру в крові краще вживати зранку білкову їжу. Один із популярних варіантів білкового сніданку – яйця. Білок цього продукту підготує організм до переробки вуглеводів та уповільнює вивільнення інсуліну – це, своєю чергою, нормалізує цукор.

Раціон людини з діабетом має бути збагачений білком. При цьому важливо знизити калорійність харчування та скоротити споживання тваринних жирів.