Дієтолог назвала оптимальну частоту вживання вівсянки на сніданок

Дієтолог назвала оптимальну частоту вживання вівсянки на сніданок

17.03.2023 Off By admin

Дієтолог проаналізувала один із найпопулярніших сніданків у нашій країні — вівсяну кашу, розповівши про її вплив на стан здоров’я в інтерв’ю.

«Фітинова кислота, яка міститься у вівсянці, дуже добре виводить усі корисні речовини», — зазначила фахівець, наголосивши, що виводяться з організму та корисні речовини, що містяться в каші, і ті, які ми отримали з інших продуктів. Щоб цього не сталося, потрібно скоротити частоту вживання вівсяної каші до трьох разів на тиждень.

Лікар додала, що не варто віддавати перевагу каші швидкого приготування, яку потрібно лише залити окропом. На думку дієтолога, краще зварити кашу самостійно — така страва принесе більше користі організму.